7 Eylül 2013 Cumartesi

Rize'de Gelinlik Nereden Kiralanır

Gelinlik seçimindeki ilk adım nereden alabileceğinize karar vermektir. Geleneksel olarak terziye diktirmenin yanı sıra artık hazır ya da kiralama seçenekleri de sıklıkla tercih ediliyor. Nikah tarihine kadar olan süre, provalar için ayırabileceğiniz vakit, gelinlik için ayırdığınız bütçe belirleyici kriterler. İşte seçenekler:
Moda Evinden :Moda evindeki stilist tarafından kendi tasarımlarından seçilen gelinlik sizin için üretileceği için diğer seçeneklerden temin edilecek gelinliğe göre bedeli daha yüksek olacaktır. Moda evinde isteğiniz doğrultusunda tek üretim bir gelinliği sizin ölçülerinize uygun olarak düzenleyebilir.
Terziden :Gelinlik terziye diktirilebilir. Belli bir model üzerinde anlaştıktan sonra kumaşı alınarak ölçülerinize uygun olarak gelinlik hazırlanır. Terziniz ölçülerinize göre kağıt üzerinde patron çıkarıp üzerinizde deneme yapacak, ardından kumaşınızı biçerek dikecektir.
Referanslara özen göstermek, sizin isteklerinizi kumaşa doğru yansıtacak doğru terziye ulaşmak için olmazsa olmaz.
Terzi ile ortalama 6-7 prova yapmak, zaman planınızda yer almalı.
Butikten :Sahip oldukları atölyelerde kendi markaları ile gelinlik satışı yapan butikler. Bu tip butiklerde farklı marka ve modelleri de bulunabilir. Farklı bedenleri olan gelinlikler müşteri ihtiyaçlarına göre düzenlenebilir.
Hazır gelinlik satan mağazalardan alacağınız gelinlik sizin ölçü ve talepleriniz dikkate alınarak düzenlenir. Bu durumda daha az prova (ortalama 2-3) ihtiyacı duyulur . Daha ekonomik ve güvenli bir çözüm olabilir.
Kiralanabilir:
Eğer gelinlik için bütçe ayırmak istemiyorsanız gelinlik kiralayan mağazalarda her beden ve modelde gelinlikler ölçülerinize uydurulup günlük olarak kiralanabiliyor. Bazı mağazalar diktirdiğiniz gelinliği kiralama için sizden alabiliyor. Böylece gelinlik ilk kez sizin tarafınızdan giyilmiş oluyor.Bizler Rize Gelinlik ailesi olarak sizlere yardımcı olmaktan gurur duyarız.Ayrıca Rize Gelinlik Kiralama servislerimizle sizlere Rize'de en çok kaliteli ve zengin çeşitlerle uygun gelinliği bulmanızda yardımcı olmaktayız.Telefonlarınızı bekliyoruz bir ömür boyu mutluluklat temennilerimizle herşey gönlünüzce olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder